Ειδήσεις

Το καλύτερο δώρο ήρθε για τον Θ. Καλαθάκη - απέκτησε εγγονό

Η κόρη του Εμμανουέλα Καλαθάκη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι με τον παππού πλέον κ. Θεόδωρο Καλαθάκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα  για τον κ. Θεόδωρο Καλαθάκη,  ιδιοκτήτη του Ομίλου Επιχειρήσεων Καλαθάκη,  αφού το απόγευμα της Τετάρτης, ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία.

Η κόρη του Εμμανουέλα,  έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι με τον παππού πλέον κ. Θεόδωρο Καλαθάκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Ι.Ι.Ε.Κ. KAPPA STUDIES  και της εταιρίας KAPPA FOODS, έχει αρκετούς να χαμογελάει.  Η μεγάλη του οικογένεια  με τις 4 αδερφές και τις 4 κόρες, απέκτησε νέο μέλος και μάλιστα γένους αρσενικού, τον Αντώνη που με τον ερχομό του στον κόσμο  απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει ήδη ξετρελάνει τον παππού αλλά και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Τις πιο θερμές ευχές  από τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV στον κ. Καλαθάκη  και τους πανευτυχείς γονείς Εμμανουέλα και Νίκο Σπαθαράκη, με υγεία και καλοτυχία να συντροφεύουν πάντα το αγγελούδι τους.

Σχόλια