default-image

Προηγήθηκε δυο φορές και έχασε με 3-2 ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Προηγήθηκε δυο φορές και έχασε με 3-2 ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν όχι και τώρα, πότε;  Σε ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και σε αυτό του δεύτερου μέρους... κατάφερε και πάλι να χάσει με σκορ 3-2! Αυτή τη φορά "θύτης" ήταν ο Απόλλωνας Λάρισας και για τους "κιτρινόμαυρους" το 2017 έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο! Άθροισμα; Μηδέν νίκες στη Football League μέχρι τώρα!

Σίγουρα μετά την αποβολή του Σταματάκου στο 28', σε μια φάση όπου με πέναλτι ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι (1-1) τα περιθώρια για την ομάδα του Τάκη Γκώνια στένεψαν Ωστόσο μετά το 1-2, η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε-τουλάχιστον-να σώσει ένα βαθμό...

Η κρητική ομάδα μπήκε δυνατά, απείλησε με τον Κάϊπερς στο 10΄και τρία λεπτά αργότερα ο Βέλγος δενμε προβολή από γέμισμα του Μπούζα πέτυχε το 0-1.

Στο 28΄όμως ήρθε η φάση στην οποία οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες! Σε προσπάθειά του να απομακρύνει ο Σταματάκος βρήκε τη μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα και παράλληλα με καθυστέρηση την εσχάτη των ποινών, με τον Τσιλούλη να ευστοχεί και να ισοφαρίζει 1-1.

Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου και το δεύτερο ξεκίνησε... κόντρα στη ροή του ματς αλλά υπέρ του Εργοτέλη! Το 1-2 το πέτυχε ο Έφορντ και έδειξε πως... όλα γίνονται!

Μόνο πως αυτό που δε γίνεται μέχρι τώρα είναι να... έρθει η νίκη για την ομάδα του Γκώνια!

Στο 59' από το σουτ του Χατζή, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Λαδά και στη συνέχεια ο επερχόμενος Σαχινίδης με κεφαλιά, έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσα πετυχαίνοντας το 2-2. Ο Εργοτέλης είχε μια καλή στιγμή για τρίτο γκολ με τον Κάιπερς αλλά... δε ξέφυγε από την μοίρα του!

Στο 67΄ από σέντρα αυτή τη φορά του Κουρτεσιώτη, ο Σαχινίδης έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, διαμορφώνοντας το 3-2.

Ο Εργοτέλης έκανε την ύστατη προσπάθεια με τον Κάιπερς να σώσει την... ισοπαλία αλλά τίποτα δεν άλλαξε μετά το 3-2 και δεν άλλαξε και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Ηρακλείου...

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φώτης από την Εύβοια με επόπτες τους Πριόνα (Ευβοίας) και Βογιατζή (Καρδίτσας).

Απόλλων Λάρισας (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (75' Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90' Ανδρέου Γ.), Τσιλούλης, Σουλίδης (81' Ιβανίδης), Χατζής.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (43' Αγγελόπουλος 62' Ιατρούδης), Κούιπερς (82' Λυδάκης), Σταματάκος, Εντιαγιέ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News