default-image

Συντριπτική αποδοχή Μ. Πεπόνη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου

Κρήτη
Συντριπτική αποδοχή Μ. Πεπόνη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με συντριπτική αποδοχή από τους εργαζόμενους του νομού Λασιθίου, η ανεξάρτητη και συνεπής στάση του Μανόλη Πεπόνη ως προέδρου του Εργατικού Κέντρου του νομού .

Στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον Αγιο Νικόλαο, εκτός από την καθολική συμμετοχή των αντιπροσώπων απο όλο το Νομό (Σητεία,Ιεράπετρα,Μεραμπέλο) ,εντύπωση έκανε η επικράτηση του ψηφοδελτίου του "Λασιθιώτες Εργαζόμενοι Ενωμένοι" με ποσοστό 90% έναντι του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με αντιπροσώπους από όλο το νομό χωρίς τοπικιστικούς,κομματικούς ή παραταξιακούς αποκλεισμούς αλλά και η στάση του ίδιου στους καθημερινούς αγώνες και προβλήματα των εργαζόμενων και όχι μόνο.

Tο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου τα χρόνια που ο Μανόλης Πεπόνης βρίσκεται στο τιμόνι του, έχει καταστεί ο μεγαλύτερος μαζικός φορέας του Λασιθίου, με σοβαρή φωνή ,παρέμβαση και άποψη για τα προβλήματα του νομού, των εργαζόμενων και της κοινωνίας γενικώτερα. Δεν είναι τυχαία η συμμετοχή του στο ΔΣ της ΓΣΕΕ αλλά και η συμβολή του στην ενότητα στη δράση των Εργατικών Κέντρων Κρήτης, που μόνο θετικά αποτελέσματα έχει αποφέρει στους εργαζόμενους του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News