Ειδήσεις

Συντριπτική αποδοχή Μ. Πεπόνη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου

Επαναβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με συντριπτική αποδοχή από τους εργαζόμενους του νομού Λασιθίου, η ανεξάρτητη και συνεπής στάση του Μανόλη Πεπόνη ως προέδρου του Εργατικού Κέντρου του νομού .

Στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στον Αγιο Νικόλαο, εκτός από την καθολική συμμετοχή των αντιπροσώπων απο όλο το Νομό (Σητεία,Ιεράπετρα,Μεραμπέλο) ,εντύπωση έκανε η επικράτηση του ψηφοδελτίου του "Λασιθιώτες Εργαζόμενοι Ενωμένοι" με ποσοστό 90% έναντι του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με αντιπροσώπους από όλο το νομό χωρίς τοπικιστικούς,κομματικούς ή παραταξιακούς αποκλεισμούς αλλά και η στάση του ίδιου στους καθημερινούς αγώνες και προβλήματα των εργαζόμενων και όχι μόνο.

Tο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου τα χρόνια που ο Μανόλης Πεπόνης βρίσκεται στο τιμόνι του, έχει καταστεί ο μεγαλύτερος μαζικός φορέας του Λασιθίου, με σοβαρή φωνή ,παρέμβαση και άποψη για τα προβλήματα του νομού, των εργαζόμενων και της κοινωνίας γενικώτερα. Δεν είναι τυχαία η συμμετοχή του στο ΔΣ της ΓΣΕΕ αλλά και η συμβολή του στην ενότητα στη δράση των Εργατικών Κέντρων Κρήτης, που μόνο θετικά αποτελέσματα έχει αποφέρει στους εργαζόμενους του νησιού.

Σχόλια