default-image

Ν. Τζώρτζογλου: «Θέλουμε να βοηθήσουμε στη λύση των προβλημάτων»

Αθλητισμός
Ν. Τζώρτζογλου: «Θέλουμε να βοηθήσουμε στη λύση των προβλημάτων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την ΕΠΣ Ηρακλείου για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη χώρας μας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου. 

Ο ίδιος στον αέρα του ραδιοφώνου αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του χορηγικού προγράμματος, μέσω του οποίου θα μπορούσαν να αντληθούν πόροι για τα σωματεία. Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά η πρόταση θα ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους και θα υπάρξει ενδιαφέρον υλοποίησής της. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου 

«Είναι ένα θέμα που χρόνια τώρα μας απασχολεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου δεν μένουμε στον στείρο ρόλο του να διοργανώνουμε πρωταθλήματα. Θέλουμε να βοηθήσουμε στη λύση των προβλημάτων, που είναι κυρίως οικονομικά και δεν απασχολούν την Πολιτεία. 

Καταθέσαμε μια πρόταση πριν χρόνια, στην οποία εκφράζουμε την αρχή της επικουρίας και δίνουμε κάποιες λύσεις ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της δημιουργίας ενός πρότυπου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Είναι ένα πρόγραμμα που θέλει πολλή κουβέντα. Υπάρχουν 4.200 σωματεία στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να είναι άλλες τόσες ιστοσελίδες που να έχουν διαφήμιση ΟΠΑΠ. Φαντάζεστε όλους τους αθλητές αυτών των συλλόγων να διαφημίζουν στην πλάτη έναν χορηγό; 

Μια ομάδα αν πάει μόνη της σε μια εταιρεία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όταν πάνε όμως συνολικά 1.000.000 άνθρωποι (παίκτες, φίλαθλοι) που ασχολούνται με την ερασιτεχνική ομάδα καταλαβαίνετε για τι προϊόν μιλάμε. Προσπαθούμε λοιπόν με την επιστολή μας να πείσουμε τη διοίκηση της ΕΠΟ να ασχοληθεί. 

Δεν είναι μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας. Θεωρώ ότι κάτι θα κάνουμε. Ο κ. Γραμμένος έχει δείξει ότι διαθέτει κάποιες ευαισθησίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα γίνουν προσπάθειες». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News