Ειδήσεις

«Κίτρινη Αποστολή»: Μας καλεί τις γιορτές να δώσουμε… αγάπη!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς και αυτό κάποιοι Ηρακλειώτες φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού και φέτος, το ξενοδοχείο Galaxy «ανοίγει» τις πύλες του και υποδέχεται τα μέλη της εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης «Κίτρινη Αποστολή» γιατί κάποιοι άνθρωποι και σε αυτές τις γιορτές θα στερούνται ακόμη και τα βασικά.

Συγκεκριμένα, για άλλη μια χρονιά το ξενοδοχείο Galaxy, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 75, υποδέχεται την «Κίτρινη Αποστολή», προκειμένου να σκορπίσουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους πολίτες του Ηρακλείου ενόψει των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από τις 14:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι, τα μέλη της «Κίτρινης Αποστολής», θα μοιράσουν από το χώρο του ξενοδοχείου Galaxy, τρόφιμα μακράς διαρκείας σε συμπολίτες μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης ή ακόμα ρούχα και παιχνίδια και μαζί… χαμόγελα σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Σχόλια