Ειδήσεις

Ηχηρό «όχι» στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων

Πράξη υποταγής και αρπαγής χαρακτήρισε την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες, η πρόεδρος της κίνησης Πλεύση Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επισκεπτόμενη τα Χανιά για να δηλώσει παρούσα στον αγώνα της Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Ιωάννης Δασκαλογιάννης, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ξεπούλημα των στρατηγικών εργαλείων της χώρας.

Δεν αρκεί η εναντίωση τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι το κίνημα Πλεύση Ελευθερίας, αναλαμβάνει την ευθύνη να εγγυηθεί ότι θα υπάρξουν νομικές ενέργειες, παρεμβάσεις και νέες πρωτοβουλίες.

Στο περιθώριο συνάντησης της με μέλη της Πρωτοβουλίας που εναντιώνονται στην εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων στη Γερμανική Fraport, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι όλες οι ιδιωτικοποιήσεις είναι άκυρες και ότι εντάσσονται  στο πλαίσιο της επιβολής και της κατοχής.

Η  πρόεδρος του κινήματος Πλεύση Ελευθερίας, κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν και να στρατευθούν σε έναν κοινό αγώνα ανυπακοής και να μη χαρίσουν τη χώρα και τη ζωή τους.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια