default-image

Πώς στήθηκε ο μοιραίος καυγάς; - Νεκρός 72χρονος (video)

Κρήτη
Πώς στήθηκε ο μοιραίος καυγάς; - Νεκρός 72χρονος (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιραία στάθηκε για τη ζωή ενός 72χρονου στον Κεφαλά Αποκορώνου η προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα όταν σε καφενείο του χωριού, ξέσπασε καυγάς μεταξύ παρέας τεσσάρων ατόμων.

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να χωρίσει δύο από τα μέλη της παρέας που πιάστηκαν στα χέρια, για να βρεθεί στο πάτωμα και λίγα λεπτά αργότερα να εκπνεύσει έξω από το καφενείο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΥΓΑ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου στον Κεφαλά Αποκορώνου που είδε τον 72χρονο να εκπνέει λίγα λεπτά μετά τον καυγά, αδυνατεί να πιστέψει πως η χθεσινή βραδιά εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Πως ξεκίνησε η τραγωδία

Όλα άρχισαν όταν δύο από τα μέλη της παρέας των τεσσάρων ατόμων, άρχισαν να διαπληκτίζονται και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και ο 72χρονος που μέχρι εκείνη τη στιγμή έπαιζε τάβλι με τον αδελφό του, σηκώθηκε για να χωρίσει τους θερμόαιμους.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι το ατυχές περιστατικό μέσα στο καφενείο, δεν θα τέλειωνε εκεί.

Ταραγμένος ο 72χρονος μετά τον καυγά, έφυγε από το καφενείο για να πάει στο σπίτι του. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο άτυχος άνδρας, βγήκε από το καφενείο και λίγα μέτρα μακριά ακούμπησε σε ένα τοιχίο, αισθανόμενος αδιαθεσία. Παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του καφενείου να τον επαναφέρει, ο άτυχος 72χρονος εξέπνευσε.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο με καθυστέρηση μίας ώρας, ήταν ήδη πολύ αργά.

Δύναμη της αστυνομίας έσπευσε στον Κεφαλά προχωρώντας σε προσαγωγές. Ένας εκ των θαμώνων που φέρεται να προκάλεσε τον καυγά συνελήφθη, ωστόσο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Την ίδια στιγμή στον Κεφαλά, η είδηση του θανάτου του 72χρονου έχει σκορπίσει θλίψη.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News