Ειδήσεις

Χάος & χαλασμένα μηχανήματα στο νοσοκομείο Αγ.Νικολάου -vid

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το χώρο που βρίσκονται τα πλυντήρια, το στεγνωτήριο και το σιδερωτήριου του νοσοκομείου του Aγ. Νικολάου.

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το χώρο που βρίσκονται τα πλυντήρια, το στεγνωτήριο και το σιδερωτήριου του νοσοκομείου του Aγ. Νικολάου.

Για πεπαλαιωμένα μηχανήματα που συνεχώς χαλούν κάνει λόγο ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Τους τελευταίους μήνες δεν έχει υπάρξει χρονικό διάστημα που να μην είναι χαλασμένο κάποιο από τα μηχανήματα με αποτέλεσμα ο ιματισμός να μεταφέρεται στο κτήριο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Ζητούν στελέχωση του τμήματος

Ακόμα ένα ζήτημα που τίθεται είναι η στελέχωση του τμήματος. Τα προηγούμενα χρόνια απασχολούνταν 9 άτομα στο τμήμα, ωστόσο συνεχείς είναι οι συνταξιοδοτήσεις και η έλλειψη νέων προσλήψεων.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου , Μαρία Σπιθούρη, αναφέρει ότι στόχος είναι να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα με τον καινούριο χρόνο, ώστε τα πεπαλαιωμένα μηχανήματα να αντικατασταθούν. Η διοικήτρια έχει παραδεχτεί ότι παρά τις αρκετές προσλήψεις δεν έχουν καλυφθεί πλήρως τα κενά, αλλά το νοσοκομείο περιμένει κι άλλες όπως παραδέχεται και η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Σπιθούρη, που σημειώνει χαρακτηριστικά ότι: θέλουμε και περιμένουμε κι άλλο προσωπικό.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Σχόλια