default-image

Η Εύα Ντελιδάκη ντύνεται «κυρία Αστροφυσική» για τα παιδιά!

Πολιτισμός
Η Εύα Ντελιδάκη ντύνεται «κυρία Αστροφυσική» για τα παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη παρουσιάστρια εκπομπών υγείας της ελληνικής τηλεόρασης ανεβαίνει στο σανίδι και γίνεται η κυρία Αστροφυσική!

Η Εύα Ντελιδάκη, που, εκτός από το ιατρικό ρεπορτάζ, έχει παρουσιάσει και δελτία ειδήσεων στη δημόσια τηλεόραση, θα πρωταγωνιστήσει στην παιδική εκπαιδευτική παράσταση της Αλεξίας Πετροπούλου «Η κυρία Αστροφυσική και τα όνειρα των αστεριών», η οποία θα ανέβει τον Δεκέμβριο στο Studio New Star Art Cinema, στην πλατεία Αμερικής.

Μάλιστα το ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως θα παρουσιαστεί σήμερα στη Στοά του Βιβλίου.

Τι σχέση έχει όμως μια δημοσιογράφος-παρουσιάστρια με την υποκριτική;

«Τη μεγάλη αγάπη μου για τα παιδιά και το ενδιαφέρον μου για την ψυχολογία τους» απαντά στην «Espresso» η Εύα Ντελιδάκη και εξηγεί πώς αποφάσισε να υποδυθεί αυτόν τον θεατρικό ρόλο.

«Στη φίλη Αλεξία Πετροπούλου, που είναι η δημιουργός και η ψυχή του εγχειρήματος, είχα εκφράσει την επιθυμία μου να ανεβάζονται έργα για την υγεία των παιδιών. Ετσι, γράφοντας αυτό το πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό έργο μού πρότεινε να υποδυθώ τη δασκάλα κυρία Αστροφυσική, η οποία μαθαίνει στα παιδιά ότι το σύμπαν και το περιβάλλον γενικότερα δουλεύει με κανόνες, νόμους και αρμονία και, αν εναρμονιστούμε κι εμείς μαζί του, θα είμαστε ευτυχισμένοι».

Υπόθεση της παράστασης

Σύμφωνα με την ιστορία του έργου, ένας εξωγήινος από τον πλανήτη Αλλούτερον επιτίθεται στη Γη για να την καταστρέψει και η κυρία Αστροφυσική μηχανεύεται διάφορους τρόπους και τον ξεγελά, για να τον κάνει να αλλάξει τα σχέδιά του. Το μήνυμα της παράστασης είναι πως δεν χρειάζεται να είμαστε εχθροί ούτε ο ένας να θέλει να καταστρέψει τον άλλον... Ολοι συμφιλιωμένοι μπορούμε να βρούμε την ευτυχία.

Η κα. Εύα Ντελιδάκη με δυο λόγια

Η Εύα Ντελιδάκη έγραψε ιστορία στην ΕΡΤ με την εκπομπή της «Πάνω απ όλα η υγεία μας». Συμπαρουσίασε με τη Δάφνη Μπόκοτα την εκπομπή «Μαζί και σήμερα», εργάστηκε σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει γράψει βιβλία για την υγεία.

Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή υγείας στην ΚΡΗΤΗ TV, ασχολείται με την ιστοσελίδα της iatro.gr και ετοιμάζει το πέμπτο βιβλίο της, το οποίο θα αναφέρεται σε εναλλακτικές θεραπείες απ' όλον τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News