default-image

Πήγε στο καφενείο και "έφυγε" νεκρός. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Κρήτη
Πήγε στο καφενείο και "έφυγε" νεκρός. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων και συγκεκριμένα του Κεφαλά Αποκόρωνα καθώς ουδείς μπορεί να πιστέψει τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στη διάρκεια καβγά που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 75χρονος σε καφενείο του χωριού.

Πλέον ενεργό ρόλο έχει αναλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε καβγάς , ο ηλικιωμένος επιχείρησε να χωρίσει δύο άντρες που είχαν έρθει στα χέρια, ωστόσο ένας εκ των δύο , φαίνεται να τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 75χρονος θαμώνας να πέσει στο έδαφος.  

Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, σηκώθηκε , βγήκε από το καφενείο αλλά τότε ήρθε το τελειωτικό «χτύπημα» καθώς σωριάστηκε για δεύτερη φορά στο έδαφος όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 'Άμεσα 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάμου όπου οι γιατροί απλά και μόνο διαπίστωσαν το θάνατο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ

Στο καφενείο έσπευσε η αστυνομία ενώ από τα όσα διαδραματίστηκαν το άτομο που φαίνεται να έσπρωξε τον ηλικιωμένο , αισθάνθηκε μία αδιαθεσία , με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News