default-image

Η βαρυσήμαντη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Κρήτη
Η βαρυσήμαντη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μιχάλη Λεμπιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ήταν μονοσήμαντη, θα έλεγε κάποιος, η παρουσία του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που συγκίνησε με την περιπέτεια της απαγωγής του όλη την Ελλάδα, στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε με αυτή την αναφορά να ξεκινήσει χθες Κυριακή την ομιλία του, αφήνοντας τον καθένα να εξάγει συμπεράσματα για το πόσο επιτυχημένη και βαρύνουσα μπορεί να ήταν η αναφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΣΠΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Από το βήμα του 11ου Συνεδρίου ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Στην πορεία προς το σημερινό συνέδριο, στα επτά προσυνέδρια και στις δύο ημερίδες που προηγήθηκαν, μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι. Ανάμεσα σ' αυτούς, με συγκίνησε ιδιαίτερα στο προσυνέδριο της Κρήτης η παρουσία του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ήρθε να μας ακούσει λίγες μόνον μέρες αφού τελείωσε η απίστευτη περιπέτεια της πολύμηνης απαγωγής του. Ο γενναίος αυτός άνθρωπος, μετά από 186 εφιαλτικές ημέρες αβεβαιότητας και αγωνίας, μας έδειξε πως δεν πρέπει να χάνεται η ελπίδα και η δύναμη να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες της ζωής. Ελπίδα και δύναμη που βρίσκονται πάντα μέσα μας, όπως πρέπει να βρίσκεται πάντα μέσα μας η θέληση να σταθούμε όρθιοι και να πάμε μπροστά. Για κάθε επώνυμη ιστορία, υπάρχουν στα χρόνια της κρίσης χιλιάδες ανώνυμες ιστορίες, ιστορίες ελπίδας και δύναμης. Οικογένειες που στήριξαν και στηρίζουν συγγενείς και φίλους γιατί απλά το αισθάνονται σαν αυτονόητο χρέος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κ.ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News