default-image

Πήρε την ισοπαλία και σημαντικό βαθμό στην Κηφισιά ο ΟΦΙ

Αθλητισμός
Πήρε την ισοπαλία και σημαντικό βαθμό στην Κηφισιά ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα ένα σημαντικό βαθμό πρόσθεσε στο… σακούλι ο ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και πλέον φιγουράρει στην 5η θέση έχοντας 13 βαθμούς.

Από μία καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα είχε το  πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 27', με σουτ από την περιοχή, που κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 36', ο Περάκης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΙ κέρδισε πέναλτι στο 58', την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Παπαδόπουλος που έκανε το 0-1. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 71', με κεφαλιά του Ρέντζη, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Να σημειωθεί πως η ομάδα της Ιεράπετρας έπαιξε στα τελευταία λεπτά με δέκα, λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου, με δεύτερη κίτρινη στο 78', ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Μπλέντι, λόγω διαμαρτυριών.

ΑΕ Κηφισιάς (Μάρκος Μαυρομμάτης): Κυρίτσης, Τσαφταρίδης, Έστερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Καραμπάς (60' Κωνσταντινίδης), Τζέλι (60 Κοντογιάννης), Παναγιωτόπουλος (86' Κεφαλάς), Καϊμακαμούδης, Ρέντζης, Παλμαρούτας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Πιθαρούλης, Μιγγας, Τζελέπης, Πετάσης (80' Τσαλάκου), Μπλέντι, Ουζούνογλου (62' Σταχτιάρης), Περάκης (55' Χριστάκης), Παπαδόπουλος, Κορέτα (89' Λιλάι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News