default-image

Ενοχλημένος από την απουσία Παπαδόπουλου ο Σπανός

Ποδόσφαιρο
Ενοχλημένος από την απουσία Παπαδόπουλου ο Σπανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου από τη συνέντευξη Τύπου  του αγώνα Άρη- ΟΦΗ ενόχλησε τον προπονητή των γηπεδούχων, Δημήτρη Σπανό, ο οποίος αναρωτήθηκε… «δεν ήρθε επειδή δεν πήρε τρία πλάγια άουτ;».

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε αρχικά στο ότι ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να παρουσιαστεί στην αίθουσα Τύπου. «Είναι πολύ σημαντικό ο προπονητής να βγάζει την προσωπικότητά του καθημερινά στους παίκτες, στον κόσμο, στον πρόεδρο και να τα λέει όλα ως έχουν. Με συμβούλεψαν να μην έρθω σήμερα αλλά το να στείλω έναν βοηθό μου και να πει ότι φταίει η διαιτησία ή ο επόπτης ή ο Θεός ή ο άνεμος, δεν συμβαδίζουν με τα όνειρά μας και με αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ούτε τσαλακώνομαι, ούτε είμαι δήθεν. Ο Άρης έχει επτά νίκες και θα συνεχίσει έτσι με σοβαρότητα, δουλειά, λίγα λόγια».

Σε ερώτηση σχετική με το παιχνίδι, απάντησε: «Νομίζω ότι η ομάδα μπήκε δυνατά, συνέχισε δυνατά… κι έχοντας 7-8 τελικές κι ένα σουτ ο ΟΦΗ, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Άρης με όρεξη, κατοχή της μπάλας. Κι αν εξαιρέσω 6-7 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο με κάποιες λάθος πάσες δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά. Αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε στο άμεσο μέλλον. Όλοι μπορούν να είναι δυσαρεστημένοι αλλά εγώ ξέρω ότι σε αυτά τα παιχνίδια το καλύτερο που μπορείς. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο οποίος είναι μια σκληρή ομάδα, με μέταλλο, μη νομίσουμε ότι είναι εύκολο παιχνίδι».

Σχετικά με την παρουσία περίπου 15.000 φίλων του Άρη απάντησε ότι… «τον ευχαριστούμε για την παρουσία του, ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής κι αυτό φάνηκε στο τέλος όπου χειροκρότησε την ομάδα σαν να είχαμε κερδίσει, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια».

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του Νίκου Παπαδόπουλου και την απουσία του από τη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Εκνευρίστηκε για τρία πλάγια άουτ; Βλέπω μια σειρά καταστάσεων όχι μόνο από τον κύριο Παπαδόπουλο που είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Είναι unfair απέναντι στον Άρη και σε μένα. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Είναι 3-4 περιστατικά που γίνονται εδώ κι έναν μήνα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ο κύριος Παπαδόπουλος δεν είναι εδώ. Αδίκησε ο διαιτητής τον ΟΦΗ; Υπήρχε κόκκινη κάρτα ή πέναλτι που δεν δόθηκε;».

Σε ερώτηση για το ότι ο Άρης είχε ως μοναδικό τρόπο έκφρασης στην επίθεση τον Βαγγέλη Πλατέλλα, είπε. «Αυτό θέλουμε να κάνουμε, αν και νομίζω ότι παίξαμε και κάθετα. Για μένα, έχει σημασία το ότι η ομάδα είχε 61% κατοχή κι αυτό σημαίνει ότι η μπάλα περνούσε από τη μεσαία γραμμή αλλά το πρόβλημά μας ήταν η ταχύτητα γιατί ο ΟΦΗ προλάβαινε και οργανωνόταν στην άμυνα». Σε ότι αφορά τη χρησιμοποίηση του Μιλούνοβιτς αντί του Καπνίδη, είπε ότι «τον πίστευα περισσότερο γι' αυτό το παιχνίδι. Ήταν θέμα τακτικής».

Πηγή: gazzeta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News