Ειδήσεις

Γιακουμάκης: «Αυτό δεν το κάνει ούτε αδελφός σε αδελφό» -vid

Συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μιλάει για όλα όσα συνέβησαν στη Γαλακτοκομική Σχολή και οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου νέου

Για πρώτη ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μίλησε για όλα τα «βασανιστήρια» που υπέστη ο νεαρός Κρητικός, αλλά και για όλες τις φορές που ο ίδιος απευθύνθηκε στους ιθύνοντες, με το φόβο ότι τα «βασανιστήρια» μπορεί να αποβούν μοιραία.

Ο κ. Νίκος Δάβρης, συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή και βασικός μάρτυρας κατηγορίας αναφέρθηκε στα «βασανιστήρια» του άτυχου νέου, λέγοντας: «Κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του...

Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για το θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον "φάγανε".»

Όπως αναφέρει ο κ. Δάβρης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες για τα περιστατικά κακοποίησης του άτυχου Βαγγέλη:

«Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι "προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται", είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν"».

Μάλστα, ο κ. Δάβρης ανέφερε ότι όταν ο Βαγγέλης έμαθε ότι μεσολάβησε εκείνος ώστε να αλλάξει δωμάτιο του είπε: «Αυτό που έκανες δεν το κάνει ούτε αδελφός σε αδελφό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

(Με πληροφορίες από zappit.gr)

Σχόλια