default-image

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε, οι σχέσεις του με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να διαταράχθηκαν και μάλιστα ο Τύπος της Ισπανίας τον παρουσίαζε «φευγάτο» από την ομάδα, όμως ο Ρονάλντο δήλωσε πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στη «βασίλισσα» μέχρι το τέλος της καριέρας του!

Ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος τον Φεβρουάριο που έρχεται θα κλείσει τα 33, αποκάλυψε πως θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, φορώντας τη φανέλα των «μερένχες», στους οποίους αγωνίζεται από το 2009, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Θα ήθελα πολύ να σταματήσω την καριέρα μου εδώ, αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μένα. Αυτό που εξαρτάται από μένα, είναι τι κάνω στο γρασίδι», δήλωσε αρχικά ο CR7 στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας» και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι εγώ εκείνος που διοικεί την ομάδα, καθώς άλλοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν. Η δουλειά μου είναι στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι την κάνω καλά. Τα υπόλοιπα δεν τα ελέγχω εγώ», κατέληξε ο Πορτογάλος, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη Ρεάλ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News