default-image

Φιτσανάκης: Ήταν μία γλυκιά ήττα

Σπορ
Φιτσανάκης: Ήταν μία γλυκιά ήττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυκιά χαρακτήρισε την ήττα από τη Γλυφάδα ο προπονητής του Ρεθύμνου, Κώστας Φιτσανάκης τονίζοντας ότι η ομάδα του πήγαινε για τη νίκη και δευτερευόντως για τη πρόκριση.

Παράλληλα αναφέρθηκε για τα παιχνίδια της Γ' Φάσης απέναντι σε Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και Εθνικό Πειραιά όπου το Ρέθυμνο θα τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα κορίτσια ώστε στο μέλλον να υλοποιηθεί το πλάνο του κρητικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Γλυφάδα που έδωσε εν τέλει την πρόκριση: «Είναι μια γλυκιά ήττα εδώ που τα λέμε. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε και συνεχίζω να πιστεύω ότι η πρόκριση ήταν δευτερεύουσα. Παρόλα αυτά εννοείται μας ευχαριστεί γιατί μείναμε στην κατηγορία και μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε χωρίς άγχος σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλά λάθη.

 Εμείς πρέπει να δούμε τα δικά μας και να προσπαθήσουμε να διορθωθούν στη συνέχεια. Μπράβο στα κορίτσια μου επειδή άντεξαν στο τέλος την πίεση. Φέτος είμαστε λίγα παιδιά αλλά αρκετά μαχητικά και ξαναέδειξαν αντίδραση σε προηγούμενα παιχνίδια όπως έγινε και σήμερα. Μάλλον είναι κάτι που φέτος μας χαρακτηρίζει».

Για το τι μπορεί να περιμένει από την ομάδα του στα πλέι οφ: «Γενικά δεν μπορώ να περιμένω τίποτα παρά μόνο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε φτιάξει στην ομάδα ώστε να τα έχουμε τα επόμενα χρόνια. Αντικειμενικά δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

 Έρχονται δύσκολες μέρες όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Όπως επίσης και ο Εθνικός Πειραιά είναι επίπεδα πάνω από εμάς. Όμως είναι παιχνίδια που θα τα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να βάλουμε κι άλλα κορίτσια. Δεν φοβόμαστε αν θα χάσουμε με πολλά γκολ αλλά σκοπός είναι να φτιάξουμε μια ομάδα για το μέλλον κι εκεί θα στηριχτούμε».

Πηγή: waterpolo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News