default-image

Λαβωμένος για το διπλό ο ΟΦΗ με Άρη

Αθλητισμός
Λαβωμένος για το διπλό ο ΟΦΗ με Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να "σπάσει" την... κατάρα των ντέρμπι που τον "στοιχειώνει" από την περυσινή περίοδο θέλει ο ΟΦΗ στην σημερινή (15:00, ΕΡΤ3) αναμέτρηση με τον Άρη. Το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 8η αγωνιστική της Football League έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα του Ηρακλείου.

Πρώτος στόχος είναι να φύγει με το διπλό από την έδρα του μεγάλου αντιπάλου, ενώ υπό προϋποθέσεις η ισοπαλία δε θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα, με την έννοια ότι δε θα αυξηθεί η διαφορά.

Οι Κρητικοί πάνε με σοβαρές απουσίες στη Θεσσαλονίκη και χθες προστέθηκε μία ακόμη με τον Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής, συμπληρώνοντας το... απουσιολόγιο μαζί με τους Μάρτος, Κοιλιάρα, Περογαμβράκη, Οικονόμου και Μονιάκη. Βέβαια, την παρούσα χρονική στιγμή η απώλεια του Ισπανού εξτρέμ είναι κομβικής σημασίας, με δεδομένο το αγωνιστικό πλάνο που έχει δουλέψει η τεχνική ηγεσία για αυτό το ματς.

Ακόμη κι έτσι πάντως, στον ΟΦΗ δεν ψάχνουν δικαιολογίες και είναι αποφασισμένοι να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, κυνηγώντας με όλες τις δυνάμεις τους ένα σημαντικό διπλό για τη μετέπειτα πορεία.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους, αφού η αποστολή αναχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σε γήπεδο της συμπρωτεύουσας.

Τη 19μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης και Λεάλ.

Εκτός είναι οι τραυματίες Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Κοντογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News