default-image

Πρεμιέρα με ήττα για την Κ19 του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα με ήττα για την Κ19 του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League Κ19 ο Εργοτέλης καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Παναχαϊκής χάνοντας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι έχοντας στην σύνθεση τους πέντε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δυσκόλεψαν αρκετά την κρητική ομάδα, η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην επίθεση.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 μετά από γκολ που πέτυχαν οι Μαστραντωνάκης, Κόντος ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε στο 72'μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κωσταντακόπουλος.

Σ αυτή την φάση ο διαιτητής υπέδειξε χέρι του Κουτεντάκη τον οποίο και απέβαλε από το παιχνίδι αφήνοντας τον Εργοτέλη με 10 παίκτες.

«Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα συνεχίσουμε την δουλειά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Πλεσίτης.   

Παναχαϊκή: Μπαμπούνης, Στάνης, Μπουτίβας, Καρμακόλιας, Αμπάρα, Κωσταντακόπουλος, Κόντος, Σταυρόπουλος, Βασάρας, Μαστραντωνάκης, Μασούρας

Εργοτέλης: Σαβουϊδάκης, Μαυροϊδής (65' Σαμπροβαλάκης), Λούσι, Δουλγεράκης Πλαϊτάκης, Τσακάνι, Κεφαλούκος (46' Κουτάντος), Σεραφειμίδης (65'Κουτεντάκης), Μαυροματίδης, Κουτσογιαννάκης (89' Κουτσογιαννάκης) , Κατσούρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News