default-image

«Επιμένω σε ό,τι έχω πει», δηλώνει ο ψυχίατρος (video)

Κρήτη
«Επιμένω σε ό,τι έχω πει», δηλώνει ο ψυχίατρος (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου κλήθηκε από τις δικαστικές Αρχές στο Δικαστικό Μέγαρο ο ψυχίατρους κ. Δημήτρης Στριμπάκος, που δέχτηκε απόπειρα δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Πέμπτης. Τρεις ώρες περίπου αργότερα εξήλθε του Δικαστικού Μεγάρου και δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Ο κ. Στριμπάκος εξερχόμενος με τη δικηγόρο του κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη και την κόρη του λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, απέφυγε να δηλώσει ο,τιδήποτε στους δημοσιογράφους.

Η πρώην σύζυγός του ωστόσο, η οποία έχει εξεταστεί από εισαγγελέα, φέρεται να τα αρνείται όλα και να μην έχει καμία ανάμιξη με το περιστατικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Γιώργο Κάβαλο.

Αυτή τη στιγμή αναμένεται η απολογία της στην ανακρίτρια.

Ο κ. Στριμπάκος κλήθηκε από τις Αρχές για συμπληρωματική κατάθεση λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και η 53χρονη πρώην σύζυγός του ψυχιάτρου, της οποίας η σύλληψη είχε προηγηθεί από την ΕΛΑΣ, καθώς πρόκειται για το άτομο το οποίο είχε νωρίτερα κατονομάσει ο ίδιος ο ψυχίατρος στις διωκτικές Αρχές - και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο - τον είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η 46ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Απέφυγε να δώσει απαντήσεις

Ο κ. Στριμπάκος, εξερχόμενος για λίγα λεπτά του Δικαστικού Μεγάρου ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα». Στην ερώτηση δημοσιογράφου τι έχει υποστηρίξει η πρώην σύζυγός του, απάντησε: «Δεν γνωρίζω, δε με αφορά. Επιμένω σε ό,τι έχω πει στην αστυνομία».

Στην ερώτηση αν έχει καταφέρει να μιλήσει με το περιβάλλον της ή με την ίδια απάντησε επίσης: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα».

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες - Βίντεο: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News