default-image

Καταζητούνταν από το 1995 - Τον συνέλαβαν... κατά λάθος

Κρήτη
Καταζητούνταν από το 1995 - Τον συνέλαβαν... κατά λάθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μεγάλη επιτυχία καταγράφηκε για την Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη.

Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν Αλβανό 41 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εδώ και 22 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος είχε εμπλακεί σε συμπλοκή με ομοεθνείς του στην περιοχή Αμαλιάδα της Ηλείας το μακρινό 1995. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 41χρονος -σήμερα- Αλβανός είχε επιτεθεί με ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον των συμπατριωτών του.

Τότε είχε καταφέρει να διαφύγει και αναζητούνταν από την Ελληνική Αστυνομία για 22 χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται ότι ξεκίνησε για τον 41χρονο όταν πέρασε το κατώφλι Αστυνομικού τμήματος στο Ηράκλειο για να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση για προσωπική του υπόθεση. Ένα λάθος που όμως του κόστισε ακριβά.

Οι αστυνομικοί αναζητώντας αν εκκρεμούσαν σε βάρος του δικαστικές αποφάσεις έπιασαν "λαβράκι". Όπως προέκυψε πρόκειται για τον δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 1995 στην Ηλεία. 22 χρόνια μετά ,το μεσημέρι της 15ης Δεκεμβρίου, ο Αλβανός συνελήφθη στο Ηράκλειο και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News