default-image

Στον εισαγγελέα η 53χρονη μετά τη φονική ενέδρα

Κρήτη
Στον εισαγγελέα η 53χρονη μετά τη φονική ενέδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι η 53χρονη που συνελήφθη μετά τη φονική ενέδρα που στήθηκε σε βάρος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου στο Ηράκλειο. Η 53χρονη οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού μεγάρου το οποίο πολιόρκησαν τηλεοπτικές κάμερες ,όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και αθηναϊκών καναλιών, καθώς πρόκειται για σοβαρή υπόθεση.

Νωρίς το απόγευμα κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση επίσης και ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος από τις δικαστικές Αρχές στο Δικαστικό Μέγαρο.

Η ίδια πάντως φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Προηγήθηκε η σύλληψη της πρώην συζύγου τού 50χρονου στην οποία προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ καθώς πρόκειται για το άτομο το οποίο είχε νωρίτερα κατονομάσει ο ίδιος ο ψυχίατρος στις διωκτικές Αρχές, και - σύμφωνα πάντα με τον ίδιο - τον είχε απειλήσει στο παρελθόν.

Η 53χρονη γυναίκα προσήχθη την Παρασκευή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, προκειμένου να εξεταστεί από αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια, ωστόσο της ημέρας η προσαγωγή της πρώην συζύγου του Στριμπάκου - η οποία είναι και αυτή κατά πληροφορίες γιατρός στο επάγγελμα - μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε βάρος της πρώην συζύγου του Δημήτρη Στριμπάκου η ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισε δικογραφία, η οποία φέρεται να σχετίζεται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ" ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Δείτε τι είχε δηλώσει ο ψυχίατρος :

Είχαν προβλήματα

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ανδρόγυνο έχει χωρίσει εδώ και καιρό, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο γιατρός στις Αρχές, τα προβλήματα μεταξύ του ίδιου και της πρώην γυναίκας του συνέχιζαν να υφίστανται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κ. Στριμπάκος ανέφερε ότι πριν από περίπου δυόμισι μήνες είχε πέσει ξανά θύμα επίθεσης, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, από άτομο το οποίο επέβαινε σε δίκυκλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ψυχίατρος έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης θύμα ένοπλης επίθεσης σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιατρείο του, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Δ. ΣΤΡΙΜΠΑΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ - ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News