Ειδήσεις

Ο Ice ζητάει τη βοήθειά μας για να σταθεί ξανά στα πόδια του

Ο γλυκός Ιce ζητάει βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του

Ο εντυπωσιακός, γλυκός, κατάλευκος Ice, είναι ένας λατρεμένος μεγαλόσωμος αδέσποτος σκυλάκος 11 μηνών και 23 κιλών, με εξαίρετο γλυκό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας "Σείριος" Ηρακλείου, πετάχτηκε μαζί με τα αδελφάκια του στο δρόμο τον περασμένο Φεβρουάριο, τις μέρες που τα χιόνια έφτασαν μέχρι τη θάλασσα.

Τους τελευταίους μήνες παρουσίασε ξαφνικά κινητική δυσκολία και το μπροστινό ποδαράκι του παραμορφώθηκε. Ο Ice διαγνώστηκε με Πρόωρη Σύγκλιση Επιφύσεως της Ωλένης.

Όπως είναι εμφανές στο βίντεο το τελευταίο διάστημα ο μικρός ice βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει αρχίσει πλέον να υποφέρει και να δυσκολεύεται στην κίνηση του, ενώ σταδιακά φθείρονται όλες οι αρθρώσεις του από την καταπόνηση.

Για να αποτραπεί αναπηρία και να υπάρχουν ελπίδες, σύμφωνα με την Ομάδα, πλήρους αποκατάστασης πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση δύσκολη και πολυδάπανη.

Ο χρόνος είναι ελάχιστος για να βρεθούν τα χρήματα και η προσπάθεια που χρειάζεται μέχρι να αναρρώσει είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Ice θα πρέπει να παραμείνει καθηλωμένος μετά την επέμβαση περίπου δυο εβδομάδες. Είναι ένα υγιέστατο και γλυκύτατο πλάσμα που αξίζει τη βοήθεια όλων μας για να ζήσει.

Τα μέλη της φιλοζωικής κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους της επέμβασης, αλλά και για τη φιλοξενία / υιοθεσία του μικρού Ice που θα περάσει δύσκολες στιγμές μέχρι να αναρρώσει τους επόμενους μήνες μετά από την επέμβαση.

Μετά από μια τέτοια προσπάθεια δεν πρέπει να επιστρέψει στο δρόμο, όπως αναφέρουν.

Και η παραμικρή βοήθεια, όπως αναφέρουν, είναι εξαιρετικά πολύτιμη καθώς οι συγκυρίες είναι εξαιρετικά δύσκολες τόσο για τον Ice όσο και για τα δεκάδες αδέσποτα που στηρίζουμε και περιθάλπουμε τα οποία κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τροφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια