default-image

Έκλεισαν το στενό γιατί... έτσι τους βόλεψε

Κρήτη
Έκλεισαν το στενό γιατί... έτσι τους βόλεψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του Ηρακλείου με τους οδηγούς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, να μην ενδιαφέρονται για το πού παρκάρουν.

Δύο τα περιστατικά που εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, εντός ολίγων λεπτών, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στις πρώτες φωτογραφίες, ένα μεγάλο όχημα βρίσκεται σταματημένο στη μέση ενός στενού στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου. Μάλιστα ο οδηγός φαίνεται ότι αδιαφόρησε τόσο για πού θα αφήσει το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να το έχει παρκάρει ανάποδα στο ρεύμα του στενού, αλλά και να βρίσκεται αρκετά έξω στον κεντρικό δρόμο.

Οι δεύτερες φωτογραφίες αποτυπώνουν την κατάσταση λίγα μόλις χιλιόμετρα από το πρώτο σημείο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο βρίσκεται παρκαρισμένο σε στενό επί της Κνωσσού, κοντά στην περιοχή της Όασης. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί δεν είναι μόνο το γεγονός πως ο οδηγός έχει σταθμεύσει στη μέση του στενού, όπου άλλα οχήματα δε χωρούν να περάσουν, αλλά το ότι διαπράττει άλλη μία… παρανομία: έχει παρκάρει πάνω στη διάβαση πεζών.

Κάποιοι οδηγοί μάλλον δε λένε να καταλάβουν πως δεν είναι όλοι οι δρόμοι δικοί τους.

Και μπορεί εκείνη την ώρα που ο φακός «έπιασε» τις συγκεκριμένες σταθμεύσεις, να μην υπήρχε κάποιο κυκλοφοριακό πρόβλημα, όμως πολύ εύκολα ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη μέση του δρόμου μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στους υπόλοιπους οδηγούς.  

Γ. Αρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News