Ειδήσεις

Τους ήρθε "βούτυρο στο ψωμί" μισός τόνος σακιασμένες ελιές

Χωρίς… ελιές βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη ένας αγρότης στο Ηράκλειο

Χωρίς… ελιές βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη ένας αγρότης που ενώ έφυγε από το χωράφι του αφήνοντας καλά κρυμμένα τα σακιά με τις ελιές του, επιστρέφοντας την επόμενη ημέρα, έντρομος αντίκριζε εκείνα να έχουν κάνει φτερά.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση του κ. Κ.Γ δεν πρόκειται για μία μικρή ποσότητα αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει με έναν απλό υπολογισμό, εκτιμά ότι οι επιτήδειοι «ποντικοί» του πήραν παραπάνω από μισό τόνο αράβδιστες ελιές , τον κόπο δηλαδή μιας χρονιάς.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στο neakriti.gr δεν έκρυψε την πικρία του για το κακό που τον βρήκε και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Απόγευμα Πέμπτης, ήμουν στο χωράφι με τον γιο μου και είχαμε τελειώσει μια ακόμη ημέρα. Βάλαμε 8 μεγάλα σακιά και 1,5 μικρό και ένα μέρος καλά κρυμμένο, που δεν φαινόταν από το δρόμο καθώς το χωράφι μου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το δρόμο αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το χωριό Ασκοί του Δήμου Μινώα Πεδιάδος . Προφανώς όμως κάποιοι πρέπει να έβλεπαν το τι κάναμε και χτύπησαν όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή".

Την επόμενη το πρωί εμβρόντητοι οι δύο άντρες πήγαν στο χωράφι για να συνεχίσουν το λιομάζωμα αλλά τους έλουσε κρύος ιδρώτας όταν είδαν ότι έπεσαν θύματα επιτηδείων .

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και αγροφύλακας του Α.Τ Καστελίου πήγε στο χωράφι, κατέγραψε το περιστατικό ενώ θα ακολουθήσει και κατάθεση του κ. Κ στο αστυνομικό τμήμα. της περιοχής.

Και μπορεί η μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου να «εξαφανίστηκε» από τη μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο η ο κ. Κ θα πρέπει να θεωρείται και… τυχερός από την άλλη πλευρά, καθώς μπορεί οι ελιές του να χάθηκαν μέσα σε ένα βράδυ, αλλά όπως αποδείχτηκε οι άγνωστοι δεν περίμεναν να «μαζευτεί» όλη η ποσότητα του ελαιόλαδου και έτσι η οικογένεια σήμερα συνέχισε κανονικά το λιομάζωμα καθώς υπήρξαν ελιές στο χωράφι που δεν είχαν ραβδιστεί.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια