default-image

Στριμπάκος: Δεχόμουν απειλές, με είχαν ξαναπυροβολήσει - vid

Κρήτη
Στριμπάκος: Δεχόμουν απειλές, με είχαν ξαναπυροβολήσει - vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρέ-καρέ περιέγραψε μιλώντας σήμερα στην ΚΡΗΤΗ TV ο 50χρονος ψυχίατρος τη δολοφονική ενέδρα που στήθηκε σε βάρος του χθες στο Ηράκλειο,. Ο Δημήτρης Στριμπάκος ξεκαθάρισε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η ενέδρα έγινε την ώρα που έκανε αναστροφή μέσα στο χώρο πάρκινγκ απέναντι από το γραφείο του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου .

Όπως περιγράφει πρόλαβε να δει μόνο τις λάμψεις και έκλεισε τα μάτια του όταν κάποια από τα θραύσματα έπεσαν στο παρμπρίζ και κάποια από αυτά τον χτύπησαν στο μέτωπο και μπήκαν στα μάτια του.

Περιέγραψε ακόμη ότι έσκυψε στο τιμόνι και πάτησε γκάζι καταφέρνοντας να ξεφύγει προς τη Χανιώπορτα όπου ως γνωστόν ζήτησε βοήθεια.  Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία, η επίθεση είχε απόλυτα δολοφονικό χαρακτήρα αφού ένα βλήμα καρφώθηκε στο προσκέφαλο, στη θέση του οδηγού.

Είχα δεχτεί απειλές

Ακόμη αποκάλυψε δύο μήνες πριν, δέχτηκε και πάλι ανάλογη επίθεση σε διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητο, από οδηγό μοτοποδηλάτου, χωρίς να χτυπήσεις σφαίρα τον ίδιο ή αυτοκίνητό του . Όπως είπε ο 50χρονος ψυχίατρος δεν  έχει οικονομικές διαφορές με κανέναν και δεν έχει δώσει αφορμές για μια τέτοιου είδους επίθεση .Ανέφερε μόνο μια παλιά προσωπική διαφορά για την οποία έχει καταθέσει και έχει δεχτεί απειλές ο ίδιος και η οικογένειά  του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ" ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News