default-image

Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης

Αθλητισμός
Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσχημα τα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δημήτρη Αγραβάνη έδειξαν πως ο νεαρός φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες, προσθέτοντας το όνομά του δίπλα στον επίσης σοβαρά τραυματισμένο Κιμ Τιλί.

Ο φόβος για την ζημιά στο γόνατο του 23χρονου φόργουορντ ήταν έκδηλος στις τάξεις του Ολυμπιακού και τελικά επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποκτά ακόμα έναν αγωνιστικό πονοκέφαλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Euroleague.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγραβάνης είχε απουσιάσει από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague, ενώ όλα δείχνουν πως η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο (3/12) ήταν αυτή που προξένησε το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατό του.

Φυσικά, η δεδομένη απουσία του Δημήτρη Αγραβάνη θα φέρει εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει μόνο με τον Γιώργου Πρίντεζη και τον Κάιλ Ουίλτζερ στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Άλλωστε, ο 23χρονος φόργουορντ θα στερήσει λύσεις στη front line των Πειραιωτών, οι οποίοι διεκδικούν φέτος το... όσκαρ ατυχίας μετά τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν «χτυπήσει» το ρόστερ τους.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News