default-image

Τζωρτζίνα: «Φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε» / video

Κρήτη
Τζωρτζίνα: «Φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε» / video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοί που έπρεπε να με δουν με είδαν και αυτό που έπρεπε να γίνει έχει γίνει ήδη»! Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, η γλυκιά Τζωρτζίνα Αλεξάκη που με την ερμηνεία της στο "ΤΗΕ VOICE" όλο αυτό το διάστημα, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση της τον μουσικό διαγωνισμό, αφού δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Η Ηρακλειώτισσα μέσω της σελίδας της στο FB, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα λόγια του Σάκη Ρουβά ευχαριστώντας για την στήριξη του στο πρόσωπο της,  με τον Σάκη από την πλευρά του να της λέει ότι όλα τώρα αρχίζουν και ότι η Τζωρτζίνα είναι μεγάλη τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ ΣΤΟ "THE VOICE"

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζωρτζίνας:

Φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε. Δεν πειράζει όμως .Αυτοί που έπρεπε να με δουν με είδαν και αυτό που έπρεπε να γίνει έχει γίνει ήδη»!

Άδικο ξεαδικο παιδιά μου έγινε και δεν αλλάζει !

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την στήριξή σας 1000 ευχαριστώ πραγματικά. Μέσα από την καρδιά μου μέσα από όλο αυτό είδα το πόσα άτομα με αγαπούν με τιμούν και με στηρίζουν ήταν μοναδικό αυτό που κάνατε για εμένα !

Όπως μου είπε και ο Σάκης δεν έχεις ανάγκη από τελικούς εσυ ...σε πιστεύω Όσο τίποτα ... είσαι ήδη πολύ μεγάλη τραγουδίστρια

και τώρα αρχίζει το καλό ......

(Και πολλά άλλα που είπαμε μεταξύ μας )

Με αυτά του τα λόγια θα φύγω από το φετινό the voice κ τον ευχαριστώ που με στήριξη τόσο πολύ και πίστεψε σε μένα αλλά κυρίως εσάς ευχαριστώ !

Έχασα απλά μια τελευταία εμφάνιση αλλά

Δεν πειράζει κέρδισα τόσες άλλες για το μέλλον ... ??????????????????¦?όπως και όλες αυτές οι φωνάρες που έχουν περάσει όλο το διάστημα αυτό κ έχουν κοπεί ... όλα για καλό ...προχωράμε δυνατά παιδιά !όλα εκεί έξω είναι ..το voice την άλλη εβδομάδα τελειώνει η ζωή όμως συνεχίζεται ...καλή δύναμη σε όλους κ να είμαστε πάντα δημιουργικοί !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News