Ειδήσεις

Σήμερα η δίκη για εγκληματική οργάνωση με 82 κατηγορούμενους

Για σήμερα 15 Δεκεμβρίου έχει αναβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Για σήμερα 15 Δεκεμβρίου έχει αναβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρονται να συγκροτούσαν 82 μέλη. Πρόκειται για οργάνωση με κύρια δράση τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, την εκβίαση και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές το 2014 στο Ρέθυμνο.

Η δίκη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί όχι στα Δικαστήρια Χανίων, αλλά σε αίθουσα του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, μετά από εισήγηση του υπουργείου Δικαιοσύνης, λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων.

Λόγω της απουσίας της πλειοψηφίας όσων θα κάθονταν στο εδώλιο και μεγάλου αριθμού μαρτύρων, η δίκη είχε πάρει αναβολή.

Ως μάρτυρας είχε κληθεί να καταθέσει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης για τη σχεδιαζόμενη σε βάρος του επίθεση, με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητό του, από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Πολάκης, όπως και πολλοί ακόμη μάρτυρες, δεν είχε  παρευρεθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια