default-image

Χτίστε γέφυρες επικοινωνίας με το παιδί σας, δείτε πώς

Κρήτη
Χτίστε γέφυρες επικοινωνίας με το παιδί σας, δείτε πώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει για τη συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στο Δήμο Πλατανιά, προχωρά στην υλοποίηση ενός, βιωματικού προγράμματος συμβουλευτικής για γονείς υπό τον τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με το παιδί μας».

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά Δημοτικού 6-12 χρονών και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους γονείς στην αναγνώριση και τη διαχείριση των δυσκολιών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και στην ενίσχυση της επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον έτσι ώστε να βελτιωθεί η ψυχοσυναισθηματική κατάσταση των παιδιών και η εποικοδομητική επικοινωνία με τους γονείς τους, μέσα από την αμοιβαία εμπιστοσύνη και αποδοχή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη πρωί (ώρα: 09.00-11.00 πμ) και για έξι συνολικά εβδομάδες (τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο) στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι γονείς - μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά - επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ως άνω σεμινάριο - το οποίο είναι δωρεάν - καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας στο δημοτικό κατάστημα (πρ. Δημαρχείο) Αλικιανού, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση (παρέχεται από την υπηρεσία).

Λόγω της βιωματικής φύσεως του εργαστηρίου και του μικρού αριθμού συμμετεχόντων που αυτή συνεπάγεται (15 θέσεις), θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 28213 41033/41040 (Δευτέρα - Παρασκευή / ώρα 10.00-14.00) ή στο email: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News