Ειδήσεις

Επιστολή Αρναουτάκη για την παραίτηση Αντίπα Σηφάκη

Για την παραίτηση που υπέβαλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Αντίπας Σηφάκης, μιλάει με επιστολή προς τα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η παραίτηση του κ. Σηφάκη έγινε αποδεκτή από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και ότι παραμένει στην διάθεση του για κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στην επιστολή του προς τον κ. Αντίπα Σηφάκη αναφέρει:

«Αγαπητέ Αντίπα, σας γνωρίζουμε ότι η παραίτηση σας έγινε οριστική μετά την αποδοχή της, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 156 Ν.3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης». Παρά την ειλημμένη απόφασή σας, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την συνεργασία που αναπτύξαμε τα προηγούμενα χρόνια, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο. Προσωπικά παραμένω στη διάθεση σας για κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς όφελος της κοινωνίας που υπηρετούμε.

Σας εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Α. ΣΗΦΑΚΗ - ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΦΑΚΗ

Σχόλια