default-image

Ο Eddy Way μας περιμένει να τραγουδήσουμε στο TALOS PLAZA

Κρήτη
Ο Eddy Way μας περιμένει να τραγουδήσουμε στο TALOS PLAZA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα στο ΤΑLOS PLAZA συνεχίζεται, αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε επιλογή.

Με τη διάθεση να προσφέρουμε στους λάτρεις της pop μουσικής σκηνής την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ντόπιο ανερχόμενο καλλιτέχνη Εddy Way, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στις 18.30 το απόγευμα σας καλούμε να τραγουδήστε μαζί του ελληνικές και ξένες επιτυχίες, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τα Χριστούγεννα.

Ο Eddy Way είναι τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης και μουσικός παραγωγός. Το πραγματικό του όνομα είναι Στάθης Πετράς και γεννήθηκε την 25η Μαρτίου 1993 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σε ηλικία 7 χρόνων άρχισε να ασχολείται με την ερμηνεία και τη στιχουργική όπως και με τον χορό, από παραδοσιακούς, free style, hip hop, μέχρι και latin.

Αυτοδίδακτος παίχτης ακουστικής κιθάρας, στα 15 του χρόνια άρχισε να συνθέτει τα πρώτα του κομμάτια και ξεκίνησε φωνητικές σπουδές στα ωδεία Μουσική Άποψη και Εθνικό. Εξειδικεύτηκε στους latin χορούς ως μαθητής στην πανελλήνια σχολή Asters.

Στα 18 του συμμετείχε στο First English Festival ερμηνεύοντας κομμάτια άλλων καλλιτεχνών. Είναι ομιλών της αγγλικής και ισπανικής γλώσσας και από έφηβος έχει ποζάρει ως μοντέλο σε εκθέσεις φωτογραφίας. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα Θεσσαλονίκης με το πτυχίο του Μουσικού Παραγωγού και από το 2016 συνεργάζεται με τον Dj και παραγωγό Alen Kan.

Το καλοκαίρι του 2017 σε ηλικία 24 ετών υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο από την Keys Records με την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο του single Summertime αποκλειστικά αφιερωμένο στη μητέρα του που απεβίωσε δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του κομματιού. Τον Δεκέμβριο του 2017 συνεργάζεται ξανά με τον Alen Kan και κυκλοφορούν το «Πες της» από την Keys records.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News