Ειδήσεις

Ο κορυφαίος καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης στις ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Αυτή την Παρασκευή οι ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ υποδέχονται σε μια συνέντευξη που θα σας καθηλώσει, έναν από τους πέντε κορυφαίους επιστήμονες στον πλανήτη.

Αυτή την Παρασκευή οι ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ υποδέχονται σε μια συνέντευξη που θα σας καθηλώσει, έναν από τους πέντε κορυφαίους επιστήμονες στον πλανήτη με περισσότερες από 150.000 επιστημονικές αναφορές.

Τον Έλληνα καθηγητή Παθολογίας, Ερευνάς, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο άνθρωπος που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, με την αποκάλυψη ότι οι περισσότερες μελέτες βασίζονται σε λάθος δεδομένα ή έχουν κενά ασφαλείας, σε μια αποκλειστική του συνέντευξη στη ΚΡΗΤΗTV, ανατρέπει μύθους και φωτίζει αλήθειες για τις επιστημονικές έρευνες σε όλο τον κόσμο.

Τι λέει για την έρευνα στην Ελλάδα και γιατί υποστηρίζει ότι αρκετοί υπέρμαχοι της Αριστείας δεν εννοούν την πρόοδο αλλά την προσωπική τους ηγεμονία.

Ο πλέον αιρετικός επιστήμονας με διεθνή αναγνώριση ο Έλληνας Γιάννης Ιωαννίδης αυτή την Παρασκευή σε μια συνέντευξη που θα καθηλώσει πολίτες, ακαδημαϊκή κοινότητα και πολιτικό σύστημα στις 10 μ.μ. στην ΚΡΗΤΗTV.

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια