default-image

Ελπίζουν σε ένα "θαύμα" για 23χρονο μετά το σοβαρό τροχαίο

Κρήτη
Ελπίζουν σε ένα "θαύμα" για 23χρονο μετά το σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

18 μέρες αγωνίας συμπληρώνονται για την οικογένεια του 23χρονου ο οποίος μάχεται στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο στη Μεσσαρά.  Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για φίλους και συγγενείς που προσεύχονται για ένα «θαύμα» λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το πρωινό της Κυριακής (της 26ης Νοεμβρίου) ότι μετά από το σοβαρό ατύχημα το παλικάρι θα έδινε έναν αγώνα ζωής , καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με έναν ακόμη νεαρό, έπεσε πάνω σε ελιά στο δρόμο που οδηγεί προς τις  Μοίρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η φωτογραφία από τροχαίο που είχε δημοσιεύσει το mesaralive.gr

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ.Φανουργιάκης περιορίστηκε στη λακωνική δήλωση ότι "ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζει τη νοσηλεία του στην εντατική του ΠΑΓΝΗ". Τις επόμενες μέρες οι γιατροί θα κρίνουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του 23χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με έναν 21χρονο όταν άγνωστο πως, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο δρόμο προς τις Μοίρες .Το ΙΧ εξετράπη της πορείας και "καρφώθηκε" σε ελιά, με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί ο απεγκλωβισμός του από τους πυροσβέστες. Εκ τότε δίνει τη δική του μάχη στην εντατική.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΙΧ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΛΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ 23ΧΡΟΝΟ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News