default-image

Με 6 μέλη τους οι Gerontis Fighters στο σεμινάριο Ν. Ελλάδας

Σπορ
Με 6 μέλη τους οι Gerontis Fighters στο σεμινάριο Ν. Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικά έδωσαν το "παρών" οι Gerontis Fighters στο διήμερο σεμινάριο (9-10/12) που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία tae kwon do Ελλάδος για τους προπονητές, τους ενεργούς διαιτητές και τους υποψήφιους διαιτητές της Νοτίου Ελλάδας.

Το κρητικό σωματείο συμμετείχε με 6 μέλη του, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανάλυση σημαντικών κανονισμών από τον υπεύθυνο Διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας tae kwon do Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, τους Gerontis Fighters εκπροσώπησαν ο πανελληνιονίκης και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Αντρέας Τζανίδης, ο διαιτητής Β' κατηγορίας Ηλίας Τζανίδης, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διαιτητής Β' κατηγορίας Γιώργος Πυνηρτζής, η Στέλλα Λιουμπάκη, η οποία θα μπει στην κατηγορία των διαιτητών μόλις παρακολουθήσει 3 σεμινάρια διαιτησίας, και φυσικά ο Ιωάννης Γεροντής, ο οποίος μάλιστα τόνισε:

«Πάντοτε τέτοιου είδους σεμινάρια, είναι πολύ εποικοδομητικά, γιατί είναι η ευκαιρία να συναντηθούμε πριν την έναρξη της χρονιάς, να ακούσουμε τα νέα δεδομένα στον χώρο της διαιτησίας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να λύσουμε απορίες έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε και να διανύσουμε την καινούργια χρονιά όσο πιο καλά και σωστά μπορούμε για το καλό του αθλήματος. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνεχείς επιμόρφωση των διαιτητών  γιατί ο ρόλος τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ενός αγώνα είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο στην ομαλή εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και στη διαμόρφωση, κάποιες φορές, του καλού, αθλητικού κλίματος τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό το σεμινάριο  Τους συμμετέχοντες, την Ομοσπονδία, την επιτροπή διαιτησίας, και να ευχηθώ σε όλους μία καλή αθλητική χρονιά».

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι Gerontis Fighters θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα King of tae kwon do, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News