default-image

Ηχούν "καμπανάκια" στις Αρχάνες

Ποδόσφαιρο
Ηχούν "καμπανάκια" στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ βρίσκεται στην 12η αγωνιστική, η κορυφή μοιράζεται για δύο (μέχρι το Σάββατο ήταν τρεις) και ο Γιούχτας δεν αποτελεί πλέον την ομάδα που όλοι «πόνταραν» σταθερά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ως το τεράστιο και ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι φιλοδοξίες της ομάδας των Αρχανών για άνοδο στη Γ΄εθνική, περνούν πλέον διά πυρός και σιδήρου, κρατώντας σε μεγάλη αγωνία τους φιλάθλους της, αφού η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο δεν επιβεβαιώνει τις πλούσιες προσδοκίες, που γεννήθηκαν με τη δυνατή στήριξη του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, η συνέχεια απλά μόλις βελτίωσε τη βαθμολογία και το μέλλον δείχνει να εξαρτάται από ποδοσφαιριστές  «βαρόμετρα» της ομάδας, όπως οι Καστελλιανάκης, Κεφαλούκος και μερικοί άλλοι. Το μειονέκτημα για μια ομάδα, όπως ο Γιούχτας,  που ξόδεψε αρκετά χρήματα στις μεταγραφές, που δύσκολα προσφέρονται σε τοπικές κατηγορίες και αποτελούν πρόκληση, είναι ότι δεν διαθέτει λύσεις από τον πάγκο που είναι κλειδί προκειμένου να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Δεν δίνει ευκαιρίες…

Κι αυτό συμβαίνει είτε επειδή δεν δίνονται οι ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που το αξίζουν, ακόμη και σε πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κρίσιμες στιγμές του μαραθώνιου πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα ανώτερη κλάση και εμπειρία. Σίγουρο ερωτηματικό που αφορά τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Από την άλλη αυτή η ακριβή σε χρήμα ομάδα, έχει δείξει και δείγματα που στερούνται της ορθής καθοδήγησης από τον πάγκο, με συνέπεια να μην δείχνει τον χαρακτήρα που θα ταίριαζε στον σκοπό και το προφίλ της.

Ελλιπής καθοδήγηση

Φάνηκε στο παιγνίδι με τη Φαιστό, μετά την κακή απόφαση του διαιτητή, όταν ο Γιούχτας ενώ προηγείτο 2-0, προτίμησε να γίνει μπουρλότο το παιγνίδι και να διακοπεί προσωρινά, επειδή δεν του δόθηκε πέναλτι. Το γεγονός μάλιστα ότι διαθέτει γήπεδο Β΄ Εθνικής κι όταν τελειώσουν τα έργα μπορεί να γίνουν εκεί και αγώνες Super League, καθιστούν ως μη επιτυχημένη την μέχρι τώρα συγκομιδή, χτυπώντας καμπανάκια με αποδέκτες αυτιά που πρέπει να ακούσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News