Ειδήσεις

Πήγαν για φωταγώγηση του δέντρου & έφυγαν "ξυρισμένοι" /vid

Αρκετή δόση χιούμορ απέδειξε ότι διακατέχει τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και τα υπόλοιπα στελέχη.

Που να το φανταζόταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, ότι θα πήγαινε να για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τσαλικάκι και θα έφευγε από εκεί…ξυρισμένος.

Στα πλαίσια της χθεσινής εκδήλωσης εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στον κ. Μαμουλάκη και σε άλλους εκπροσώπους του δήμου που δέχτηκαν με χαρά τα "πειράγματα" αλλά και τον... αφρό στα πρόσωπα τους,  αποδεικνύοντας παράλληλα πόση δόση χιούμορ διακατέχει τόσο τον κ. Μαμουλάκη όσο και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στην κατάμεστη πλατεία της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι. Εκεί όπου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου, άναψε τα πολύχρωμα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του οικισμού δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει μια πολύ όμορφη γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Το «Δένδρο της Αγάπης & της Προσφοράς» όπως ονομάστηκε, τα είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο οι μικροί μαθητές του δημοτικού σχολείου σε πρόσφατη επίσκεψή τους στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, με σκοπό να γεμίσει δώρα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά που δεν έχουν γονείς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και των νηπιαγωγείων της Αγίας Μαρίνας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, το Σύλλογο Γυναικών Μαλβαζία, της ενορία Αγίας Μαρίνας και τον Όμιλο Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας ΟΦΑΜ.

Το video και η κεντρική φωτογραφία είναι από Facebook της κ.Μαρίας Δρουγάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια