Ειδήσεις

Μελισσείδης: Επιβεβαιωθήκαμε για υπόγειες διαδρομές

«Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ο φόβος μας για υπόγειες διαδρομές & συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», αναφέρει ο κ. Μελισσείδης σε γραπτή του δήλωση

Σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, για υπόγειες διαδρομές και για ένα Επιμελητήριο, το οποίο «παραμένει ένα κλειστό "κλαμπ"», αναφέρεται ο κ. Μηνάς Μελισσείδης (Επιμελητηριακή Σύμπραξη) σε ανακοίνωσή του, μετά τη συμφωνία που άφησε εκτός νυμφώνος μια παράταξη την οποία ψήφισαν 2544 από τους συνολικά 6099 μέλη του Επιμελητηρίου που πήγαν στη κάλπη για να ψηφίσουν!

Ειδικότερα, ο κ. Μελισσείδης, αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια κι ένα "μπράβο" για τη συμφωνία που κατέληξαν οι κύριοι Αλιφιεράκης, Σφυρής, και Φασουλάκης. Δεν μπορώ βέβαια να μην στηλιτεύσω το γεγονός ότι αφήνουν απέξω από τη διοίκηση του Επιμελητήριου το 42% των μελών που ήρθαν και ψήφισαν.

Από την αρχή προτείναμε δημόσια, σε συνέντευξη Τύπου να καθίσουμε όλες οι εκλεγμένες παρατάξεις σε ένα τραπέζι και να σχεδιάσουμε με πνεύμα ομαδικότητας και συλλογικότητας.

Αυτό δεν έγινε ποτέ και το γεγονός αυτό δεν είναι δικής μας υπαιτιότητας.

Τόσο εμείς όσο και ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος αξίωσε τις προηγούμενες μέρες να σεβαστούμε όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών και τις πραγματικές αναλογίες που οι ίδιοι οι ψηφοφόροι επέβαλλαν και να προχωρήσουμε σε μια συλλογική διοίκηση συνεργασίας.

Πολλά γράφτηκαν και πολλές προτάσεις ακούστηκαν από όλα τα μέσα πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Προτείναμε σε όλους τους επικεφαλής μια τέτοια διαδικασία. Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να συνεργαστούμε με όλους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο Μ. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΣΦΥΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ

Αλλά, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε ο φόβος μας για υπόγειες διαδρομές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Όπως αποδεικνύεται, ο κος Αλιφιεράκης, προφανώς σκεπτόμενος την προσωπική του πολιτική ανέλιξη, αποφάσιζε διαφορετικά και δεν επεδίωξε ποτέ μια τέτοια συλλογιστική. Φτάνει να πω, ότι ο κος Σφυρής ήρθε στο τραπέζι με πρόταση να είναι αυτός Πρόεδρος για το σύνολο της θητείας. Δηλαδή το ποσοστό 5,80% να εκλέξει πρόεδρο.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ μπορούν να καταλάβουν το περιεχόμενο και τους σκοπούς που εξυπηρετούσε μια τέτοια πρόταση. Όπως επίσης μπορούν να καταλάβουν το προϊόν της συμφωνίας τους.

Για το προσωπικό και όχι το συλλογικό συμφέρον, έξαφνα οι αναξιόπιστοι έγιναν αξιόπιστοι και κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Από τη βούληση και τη «δημοκρατικότητα» του κ. Αλιφιεράκη το Επιμελητήριο δυστυχώς, παραμένει ένα κλειστό «κλαμπ», μέσα σε μια στενή λογική.

Το επιμελητήριο των πολλών που ευαγγελίζεται ο κος Αλιφιεράκης αφήνει απέξω με δικές του ενέργειες και συμφωνίες μια παράταξη την οποία ψήφισαν 2.544 μέλη του Επιμελητηρίου μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια