default-image

Το #GrowYourBusiness - Digital Training ταξιδεύει σε Λάρισα & Ηράκλειο

Επιστήμη
Το #GrowYourBusiness - Digital Training ταξιδεύει σε Λάρισα & Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης είναι οι δύο νέοι σταθμοί της δράσης #GrowYourBusiness - Digital Training της COSMOTE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τον Δεκέμβριο.

Μετά από την επιτυχημένη ολοκλήρωση ακόμη δύο σεμιναρίων τον Οκτώβριο, στην Πάτρα και τα Ιωάννινα, οι επιχειρηματίες στην Λάρισα και το Ηράκλειο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει η νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια που διοργανώνει η COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στην Λάρισα (Imperial Palace Hotel) και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο (Aquila Atlantis Hotel).

Στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων, οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα γνωρίσουν τα digital εργαλεία, με τα οποία μπορούν να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την εξωστρέφειά τους.

Επίσης, θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα ψηφιακά μέσα, τον ρόλο και τη χρησιμότητα των social media, τις καταναλωτικές συνήθειες και τα νέα προηγμένα ψηφιακά εργαλεία, θα δεχθούν συμβουλές - οδηγίες για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων των εταιρικών websites, ενώ έμφαση δίνεται και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχήστο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness,η COSMOTE συνεχίζει να προγραμματίζει δράσεις με στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα και τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Δείτε το σχετικό video

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News