default-image

Δεν ήθελε την Ντιναμό Κιέβου ο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Δεν ήθελε την Ντιναμό Κιέβου ο Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ήθελε για αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου ο Μανόλο Χιμένεθ όπως εξομολογήθηκε στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν το όνομα της Άρσεναλ ή της Ατλέτικο, όμως έχουν την ίδια δυναμική.

Αρχικά επισήμανε: «Η αλήθεια είναι πως είναι ένας αντίπαλος που δεν επιθυμούσα καθώς το καλοκαίρι είχαμε παίξει με έναν παρόμοιο αντίπαλο όπως. Ίσως να μην έχει την ίδια φήμη με την Άρσεναλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά έχει την ίδια δύναμη.

Οι Ουκρανικές ομάδες έχουν ψηλό μπάτζετ, ρόστερ με αρκετούς παίκτες και να παίξεις στα μέσα Φλεβάρη θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η κλήρωση εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα δυο παιχνίδια».

Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το πώς θα κάνει σκάουτινγκ από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή στο ουκρανικό πρωτάθλημα είπε: «Το σίγουρο είναι πως θα ενισχυθούν τον Δεκέμβρη, θα κάνουν μια προετοιμασία που μπορεί να είναι στην Ισπανία ή στην Τουρκία σε κλίμα που είναι πιο μαλακό απ' ότι στην Ουκρανία. Η ΑΕκ έχει τα δικά της όπλα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει».

Τέλος για τα μεταγραφικά τόνισε: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, έχει τις δικές της προσδοκίες, τις δικές τις ορέξεις και πρέπει να συνεχίσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News