default-image

"Ταχυδακτυλουργός" έκλεβε πορτοφόλια και έκανε "πάρτι"

Κρήτη
"Ταχυδακτυλουργός" έκλεβε πορτοφόλια και έκανε "πάρτι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Ηρακλειώτης με ταχυδακτυλουργικές ικανότητες κατάφερε να κλέψει πορτοφόλι και να κάνει «μίνι πάρτι» με τις κάρτες που περιείχε μέσα.

Αφού έκλεψε το πορτοφόλι, το οποίο εκτός από τις πιστωτικές κάρτες είχε μέσα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, στη συνέχεια έκανε αγορές ύψους 100 ευρώ.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε κάνει την εν λόγω κλοπή, οπότε εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Και τότε οι αστυνομικοί έβγαλαν «λαβράκι» αφού η συγκεκριμένη δεν ήταν η μοναδική κλοπή για τον Ηρακλειώτη «ταχυδακτυλουργό». Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε ανοίξει δύο αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψε tablet, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο 39χρονος πραγματοποίησε συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα του Ηρακλείου, συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 150 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News