default-image

Στις κάλπες οι Χανιώτες για νέο Δ.Σ στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Στις κάλπες οι Χανιώτες για νέο Δ.Σ στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί οι επιχειρηματίες των Χανίων για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, ωστόσο η προσέλευση είναι από σήμερα μεγάλη. Σε 6.500 ανέρχονται τα μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων που καλούνται να ψηφίσουν .

Να στηρίξει τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, να δώσει ώθηση στην εξωστρέφεια και στον πρωτογενή τομέα, προσδοκά από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές στο ΕΒΕΧ, ο επιχειρηματικός κόσμος των Χανίων.

Ένα Επιμελητήριο ανοιχτό στα μέλη του, ζητούν οι Χανιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών. Η «Νέα πορεία» με επικεφαλής τον νύν πρόεδρο Γιάννη Μαργαρώνη, οι «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» με υποψήφιο πρόεδρο τον Αντώνη Ροκάκη και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ Χανίων» με επικεφαλής το Νίκο Βουρλάκη, είναι οι συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές.

Η μάχη για τη νέα διοίκηση του ΕΒΕΧ χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με τους επικεφαλής των τριών παρατάξεων να επιδιώκουν την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News