default-image

Tα "καρφιά" για το "Πάρα Πέντε" που πλήγωσαν τον Καπουτζίδη

Life
Tα "καρφιά" για το "Πάρα Πέντε" που πλήγωσαν τον Καπουτζίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζημένος σεναριογράφος των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την «Εθνική» Ελλάδος, την τελευταία του σειρά που έμεινε δυστυχώς ημιτελής.

«Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Θα την έχω φάρο, από εδώ και πέρα, στο γράψιμο μου. Νιώθω ότι συστήθηκα ξανά στο κοινό. Αυτό είναι το είδος που με εκφράζει στο γράψιμο. Θέλω να είναι ουσιαστικό αυτό που γράφω», αναφέρει.

Τα γυρίσματα συνέπεσαν με τα capital controls:«Η σειρά σταμάτησε λόγω των συνθηκών που υπήρχαν στη χώρα. Ενώ προετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε γυρίσματα, ξεκίνησαν τα capital controls και πάγωσαν τα πάντα. Όταν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε, εμείς δεν ήμασταν διαθέσιμοι. Είχαν κλείσει τα κορίτσια εμφανίσεις σε θέατρα».

Καρφιά για το "Παρά πέντε"

Με το "Παρά πέντε" μεγαλώνουν γενιές και γενιές... «Θυμάμαι, τότε, κάποιους κακιασμένους, έλεγαν ότι είναι μόδα μιας σεζόν. Ήμουν τόσο σίγουρος για το λάθος τους. Νιώθω τόση χαρά, όταν βλέπω παιδιά που ήταν αγέννητα τότε και το βλέπουν πρώτη φορά. Άλλοι μου λένε ότι όταν έχουν στενοχώρια, βάζουν ένα επεισόδιο, για να ξεχαστούν».

Πηγή: womantoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News