Ειδήσεις

Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Santa Run στα Χανιά

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 7ο Santa Run στα Χανιά. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας με χιλιάδες Άη Βασίληδες να ντύνουν κόκκινους του δρόμους.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 7ο Santa Run στα Χανιά. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας με χιλιάδες Άη Βασίληδες να ντύνουν κόκκινους του δρόμους μεταφέροντας μηνύματα αγάπης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Το Santa Run ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια από μια ομάδα εθελοντών για να εξελιχθεί χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών και την υποστήριξη του κόσμου, στο μεγαλύτερο γιορτινό φιλανθρωπικό γεγονός της Κρήτης.

Η μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης στηρίζει το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Παιδιών με καρκίνο Ορίζοντας.

Στην οδό Βολουδάκηδων λειτουργεί από χθες το Σπίτι του Santa Run από όπου οι μικροί και μεγάλοι Άη Βασίληδες μπορούν να προμηθευτούν τη στολή τους και να δηλώσουν συμμετοχή. Οι εθελοντές του Santa Run ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης μεταδίδοντας το μήνυμα της μεγάλης γιορτής.

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, τα μέλη του Santa Run θα πραγματοποιούν δράσεις στο σπίτι του Άη Βασίλη στην οδό Βολουδάκηδων αλλά και σε δομές της πόλης των Χανίων.

Τα έξι προηγούμενα χρόνια το Santa Run κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 320.000 ευρώ, ποσό με το οποίο ενίσχυσε τα τέσσερα προνοιακά ιδρύματα και σωματεία της πόλης.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια