Ειδήσεις

Η λαμπερή στιγμή ανάδειξης της Miss Κρήτη 2017 (video)

Ηρακλειώτισσα είναι πιο όμορφη Κρητικοπούλα που αναδείχθηκε στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Δείτε το βίντεο από τη λαμπερή βραδιά.

Η πιο όμορφη Κρητικοπούλα αναδείχθηκε στο πλαίσιο του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Miss Κρήτη για το 2017 είναι Μαριάννα Φραγκιαδάκη!

Η αγωνία σε όλη τη διάρκεια βραδιάς ήταν έντονη και κορυφώθηκε όταν ανακοινώθηκε το όνομα. Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν άκουσαν το όνομα της Μαριάννας Φραγκιαδάκη, η οποία έλαβε το στέμμα της Miss Κρήτη 2017.

Ηρακλειώτισσα η νέα Μiss Κρήτη

Η όμορφη Μαριάννα είναι 24 ετών και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Η εστεμμένη Μiss Κρήτη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην αισθητική και την πληροφορική. Περιγράφοντας τον εαυτό της η 24χρονη ανέφερε ότι της αρέσουν ο χορός και τα ταξίδια, ενώ για το λόγο συμμετοχής στο διαγωνισμό σημείωσε ότι της αρέσει ο χώρος της μόδας και ότι δεν αποτελεί απλά έναν διαγωνισμό ομορφιάς αλλά και ένα χώρο σύγκρισης προσωπικοτήτων.

Στη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς αναδείχθηκαν ακόμη Α' Αναπληρωματική Miss Κρήτη αναδείχθηκε η Εμμανουέλα Στεφάνου, ενώ Β' Αναπληρωματική Miss Κρήτη η Αλεξάνδρα Φωτιάδη. Miss Κρήτη Γιάνγκ για το 2017 είναι η Αθηνά - Διονυσία  Βορεάδη.

>> MISS KRHTH 2017: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια