Ειδήσεις

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Το τελευταίο βράδυ της Λάσκαρη (vid)

Για τη μητέρας της, τον τρόπο που το έμαθε αλλά και για το τελευταίο βράδυ της Ζωής Λάσκαρη, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια συνέντευξη - εξομολόγηση.

«Ήμουν δίπλα στο Πόρτο Ράφτη, είχα πάει για μπάνιο, έφευγα δηλαδή εκείνη την ώρα, ήμουν Πόρτο Ράφτη ακόμα και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει «Η μαμά σου δεν ξύπνησε. Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πως έφτασα, πως δεν τράκαρα. Είχα θολώσει. Ήμουν 5 λεπτά απόσταση. Πήγα στο σπίτι και το είδα κι εγώ», σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το δυσάρεστο γεγονός και πρόσθεσε: «Δεν έχω πενθήσει, αλλά κλαίω αρκετά συχνά. Στο Πόρτο Ράφτη δεν πάει πια κανείς. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω. Εκεί έμεναν οι γονείς μου με την αδελφή μου και την ανιψιά μου. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω στο Πόρτο Ράφτη. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από το σπίτι και μένει τώρα στο πατρικό του στο Κολωνάκι και η αδελφή μου θα αποχωρήσει κι εκείνη σε λίγο καιρό. Ειδικά ο πατέρας μου που έμενε εκεί, που ήταν η γυναίκα του, σε όλα είναι η μαμά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο τελευταίο βράδυ της Ζωής Λάσκαρη: «Το προηγούμενο βράδυ ήταν να βγούμε μαζί και τελικά το ακύρωσα εγώ γιατί δεν μπορούσα. Θα πηγαίναμε να φάμε. Στην αρχή έλεγα γιατί το ακύρωσα, αλλά τελικά χάρηκα που το ακύρωσα, γιατί έμεινε σπίτι με τον πατέρα μου και γελάγανε όλο το βράδυ. Ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο και μιλάγανε και γελάγανε. Τελικά αυτό έπρεπε να γίνει. Να είναι με τον άντρα της τις τελευταίες στιγμές της»

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια