default-image

Επεισόδιο μεταξύ Κούγια και Φυντάνη, διαψεύδει η ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Επεισόδιο μεταξύ Κούγια και Φυντάνη, διαψεύδει η ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης αρπάχτηκαν στον πάγκο της ΑΕΛ με το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη και παρά το γεγονός ότι οι "βυσσινί" πήραν τη νίκη με γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα!

Με γκολ του Κρίζμαν στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης στο AEL FC Arena, η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 την Ξάνθη, για την 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Θα περίμενε κανείς η εξέλιξη αυτή να φέρει αγκαλιές και πανηγύρια στον πάγκο των γηπεδούχων, αντί αυτού όμως λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια οι Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης!

Από τα λίγα που πρόλαβε να πιάσει ο τηλεοπτικός φακός, οι δύο τους φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο και να πλησιάζουν πρόσωπο με πρόσωπο με όχι και τόσο... φιλικές διαθέσεις.

Χρειάστηκε οι άνθρωποι του πάγκου και αναπληρωματικοί να μπουν στη μέση και να κρατήσουν σε απόσταση τους δύο άνδρες, που μέσα στην ένταση έμοιαζαν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων παρακολουθούσαν το σκηνικό.

Διαψεύδει η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Λάρισας διέψευσε το επεισόδιο, πάντως, με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Προσωπικά οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης διαψεύδουν ως εντελώς συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί του δήθεν ότι υπήρχε λεκτικό επεισόδιο και μάλιστα ότι υπήρξαν χειροδικίες εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς "οπαδούς" της και τους φώναζε "δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17".

Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους.

Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News