default-image

Η Μαρία με το σήμα της νίκης στη Βιέννη: Μαζί τα καταφέραμε

Κρήτη
Η Μαρία με το σήμα της νίκης στη Βιέννη: Μαζί τα καταφέραμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ζωή, της χαμογέλασε και η Μαρία Θεοδωροπούλου που έγινε γνωστή για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και την εκστρατεία αγάπης με τα tattoo.  

Η διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό σε νοσοκομείο της Βιέννης , πέτυχε  και η όμορφη Μαρία που εκ γενετής έπασχε από κυστική ίνωση, πλέον νιώθει ευτυχισμένη που κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από αυτόν τον αγώνα για την ζωή της .

Η ίδια μάλιστα τη χαρά της η ίδια τη μοιράστηκε με μία φωτογραφία μέσα από την οποία αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει και τους ανθρώπους που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΤΥΠΟΥΝ TATTOO ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ

Όπως στην προκειμένη περίπτωση τη συγκεκριμένη ομάδα του Facebook «Εμείς και Εμείς», χάρη στην οποία και στήθηκε η εκστρατεία αγάπης με τα tattoo.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η 36χρονη εκτός ορόφου για πρώτη φορά ,μετά από 18 μέρες, φορώντας μάσκα και την απαραίτητη ιατρική στολή μέσα από το στολισμένο νοσοκομείο της Βιέννης προκαλεί συγκίνηση , χαρά και ικανοποίηση σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ

Και η Μαρία με την κίνηση αυτή που όπως λέει τα κατάφερε μαζί με όλο τον κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και στάθηκε στο πλευρό της , στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους : Όσο δύσκολος και αν είναι ο «αγώνας», όσο ανηφορικός και αν είναι ο «δρόμος», η προσπάθεια η υπομονή, η αισιοδοξία, η θέληση, το πείσμα για ζωή και η θετική σκέψη, θα αποτελέσουν το πιο σημαντικό εφόδιο για να φθάσει ο καθένας στο στόχο του και να κερδίσει ακόμη και το πιο δύσκολο στοίχημα.   

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας

Κορίτσια μου, η αγάπη σας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία!!!

Σήμερα βγήκα εκτός ορόφου πρώτη φορά μετά από 18 μέρες!!!!

Μαζί τα καταφέραμε!

Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη που μου δώσατε! ??????

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News