Ειδήσεις

Γνωστός επιχειρηματίας ο νέος αντιπρόεδρος του Ξ.Ε.Ε

Την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας πέτυχε ο Ηρακλειώτης διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της Economou Hotels, Γιάννης Οικονόμου.

Πρόκειται για την τρίτη θητεία του κ. Γιάννη Οικονόμου στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Τις δύο προηγούμενες ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ πλέον θα υπηρετήσει το σημαντικό αυτό φορέα από τη θέση του αντιπροέδρου, μετά την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του τα μέλη του φορέα, στηρίζοντάς τον με την ψήφο τους.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής ξενοδοχειακής βιομηχανίας και ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα τουρισμού. Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν, αλλά και να δώσει το στίγμα του οράματός του από τη θέση πλέον του αντιπροέδρου του ΞΕΕ, ο κ. Γιάννης Οικονόμου είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ σημαντικό ο τόπος μας να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων της μεγαλύτερης και σημαντικότερης οικονομικο-κοινωνικής δραστηριότητας της χώρας μας, που είναι ο τουρισμός, και γι' αυτό το σκοπό θα αφιερώσω την κατάρτιση, την εμπειρία και τη δημιουργικότητά μου. Πρόθεσή μου είναι να συνδράμω ώστε να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η σημασία της Κρήτης στον ελληνικό τουρισμό».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι χρειάζονται στρατηγική, οργάνωση αλλά και υποδομές, ώστε τα οφέλη να είναι οικονομικά ουσιαστικότερα αλλά και διαχρονικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια