default-image

Miss Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή βραδιά

Κρήτη
Miss Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή βραδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πιο λαμπερή βραδιά της ομορφιάς που τις τελευταίες δεκαετίες μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Miss Κρήτη 2017: ο 38ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς.

Όλα είναι έτοιμα για τον Διαγωνισμό που θα μείνει, για άλλη μία χρονιά, στην ιστορία της ομορφιάς.

Συντονιστείτε απόψε στην ΚΡΗΤΗ TV στις 22.00 για να παρακολουθήσετε το διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Παρουσιάστρια στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς θα είναι η Β' Αναπλ. Miss Κρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 κοπέλες από όλη την Κρήτη ενώ η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου.

Να τονίσουμε πως το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2017, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στέλνοντας sms, την αγαπημένη του φιναλίστ. Όλες τις φιναλίστ καθώς και πληροφορίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στα social media του διαγωνισμού (www.misskriti.com)

Δείτε το φετινό trailer:

Αυτές είναι οι 14 φιναλίστ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News