Ειδήσεις

Πήρε Μεταπτυχιακό ο Πρόεδρος του Περιφερ. Συμβουλίου Κρήτης

Συγκινημένος ο Γ. Πιτσούλης αναφέρει:Μπορεί το ταξίδι να κράτησε λίγο ή πολύ, να χρειαζόταν προσπάθεια αλλά ήταν και συναρπαστικό και απολαυστικό.

Όταν οι άνθρωποι βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν ,παρά τα όποια εμπόδια συναντούν στο διάβα τους,  όταν ο αγώνας τους φθάσει στο τέλος του,  η ηθική ικανοποίηση που νιώθουν με το που ο αγώνας τους φθάσει στο τέλος του, αφήνουν πίσω δυσκολίες κόπους και εμπόδια που προηγήθηκαν και συνάντησαν στο διάβα τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Γιώργος  Πιτσούλης που κατάφερε να  φθάσει στην «Ιθάκη» του και να  ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις , ο γιατρός δεν το έβαλε κάτω και αν και όπως λέει ο ίδιος το ταξίδι κράτησε πολύ και χρειαζόταν προσπάθεια, ωστόσο ήταν παράλληλα συναρπαστικό και απολαυστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ- ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

Όπως άλλωστε αναφέρει και στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης:

Μπορεί το ταξίδι να κράτησε λίγο ή πολύ, να χρειαζόταν προσπάθεια αλλά ήταν και συναρπαστικό και απολαυστικό.

Με αφορμή μια άλλη 'Ιθάκη' το ταξίδι θα συνεχιστεί προσδοκώντας απαντήσεις που η εφαρμογή τους θα βελτιώσει συμπεριφορές πρόληψης.

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν, Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές!!!!

Συνεχίζεται……..

Θερμά συγχαρητήρια και από το neakriti.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια